X
Visie

De IT professionals van Meeesters in IT worden gezien als expert in hun vakgebied en niveau. Wij denken graag mee in de oplossing die jouw organisatie verder gaat helpen op IT gebied, vandaag en in de toekomst.

Wie voorop wil lopen blijft in ontwikkeling!

Al decennia lang stimuleert het IT vakgebied zowel trendsetters als aanjagers en daagt ze uit. Hier profiteert de hele samenleving van. Denk maar aan het gemak van tijd- en plaats onafhankelijk (samen)werken. Of aankopen die je bezorgd krijgt waar en wanneer het jou uitkomt. Datadriven organisaties boeien en binden klanten als nooit tevoren en platformeconomieën vervangen in snel tempo traditionele aanbieders van diensten en producten. Customer Experience is waar het uiteindelijk om gaat. IT maakt dat meer dan mogelijk.

IT zorgt niet alleen voor nieuwe producten en diensten, ook de IT-branche zelf innoveert voortdurend. Met bijvoorbeeld IoT, Cloud, Big Data, Data Minning en low code. Door steeds meer mogelijkheden neemt de vraag van consumenten exponentieel toe. Met als gevolg een flinke druk op het bedrijfsleven - en daarmee ook op IT. Zeker als je bedenkt dat veel huidige platformen nog niet aan het einde van hun levenscyclus zijn, terwijl nieuwe platformen alweer staan te dringen.

De IT manager staat dan ook voor een complexe opgave. Hij moet de digitale transformatie managen naar datadriven IT-systemen om klanten beter van dienst te kunnen zijn en snel in te spelen op marktveranderingen en klantvragen. Keuzes maken voor een optimale verdeling tussen klassieke en cloud-omgevingen en legacy-systemen beheren om klanten te blijven bedienen.

Customer Experience wordt steeds vaker als SAAS aangeboden. Het fundament onder al deze slimme IT-oplossingen voor optimale klantbediening is en blijft een IT-infrastructuur. Dit zijn infrastructuren gebaseerd op cloud technologieën en hybride oplossingen. En waar we in het verleden spraken over lijnen, servers en operatingsystems, verschuift vandaag de dag de nadruk naar packaging, virtualisatie, containerplatformen en generieke productiviteitssoftware. Software wat kant en klaar in de “schappen” ligt. Waarin nog heel wat effort wordt gestoken om deze software aan te passen aan de wensen en eisen van de organisatie. De complexiteit van de omgeving neemt toe. En dat geldt ook voor het managen en regisseren van de groeiende keten van interne en externe (toe)leveranciers.

De IT professionals van Meeesters in IT worden gezien als experts in hun vakgebied en niveau. Wij denken graag mee in de oplossing die jouw organisatie verder gaat helpen op IT gebied, vandaag en in de toekomst

Visie

De IT professionals van Meeesters in IT worden gezien als expert in hun vakgebied en niveau. Wij denken graag mee in de oplossing die jouw organisatie verder gaat helpen op IT gebied, vandaag en in de toekomst.

Meer weten?
Excelleren door eigenzinnig ontwikkelen!

ADRES
Meeesters in IT
Botnische Golf 9a
3446 CN Woerden

CONTACT
055 533 04 02
info@meeestersinit.nl
meeestersinit.nl

Meeesters in IT is NEN 4400 gecertificeerd