X
CONTACT

055 533 04 02
info@meeestersinit.nl
Botnische Golf 9a
3446 CV Woerden

Bel of mail gerust naar onze Meeesters

Wij zijn nieuwsgierig en staan open voor nieuwe ideeën & ervaringen. We delen graag onze kennis en ervaring, ook met klanten en relaties. Kom langs voor een persoonlijke kennismaking. De koffie en thee staat klaar!

Wij stellen ons graag alvast voor

Céleste Ekelmans

Céleste Ekelmans

Contractbeheerder

''Ik word vrolijk als ik van alles mag regelen en continu lekker in de weer ben. Ik vind het leuk om het centrale aanspreekpunt te zijn voor zowel klanten als collega's. Je kan mij ook wel de spin in het web noemen. Door creatief na te denken kan ik snel problemen oplossen. In mijn vrije tijd ben ik ook graag creatief bezig. Verder ga ik er graag op uit met mijn vrienden en mijn gezin.’’

Henk de Jong

Henk de Jong

Financieel administratief medewerker

"Administratie en financiën zijn de rode draad in mijn loopbaan. Daarnaast gaat mijn interesse uit naar alles wat met IT te maken heeft. In dit vakgebied komt alles bij elkaar, word je volop uitgedaagd en blijf je continu in ontwikkeling. Ik ben graag onder de mensen, maar kan me ook prima zelf vermaken. Regelmatig stap ik op de fiets en geniet van al het moois wat de natuur biedt. Verder trek ik er graag op uit met mijn gezin of spreek ik af met vrienden.''

Ron Janssen

Ron Janssen

Unitmanager

“Mijn roots liggen in de techniek en ik heb gewerkt als specialist verbindingen bij Defensie. Daarna heb ik jarenlang leuke opdrachten gedaan als systeemspecialist Windows. Bij toeval kwam ik terecht bij resource. Dat beviel mij goed! Hier maak ik gebruik van mijn ervaring en kennis uit het veld zodat een perfecte match meestal snel gefixt is. Voor het nodige avontuur ga ik graag de lucht in: ik ben namelijk zeer fanatiek zweefvlieger.”

Ruim 50 IT professionals

Ruim 50 IT professionals

“Als team van gezellige gemotiveerde collega’s in de IT, werken we allemaal met veel passie & plezier. We blinken uit in expertise, ervaring en (technische) kennis. Een IT probleem of een uitdagend (complex) vraagstuk, daar draaien wij onze hand niet voor om. Vanzelfsprekend wordt elke kleine als grotere IT uitdaging met zekerheid en vertrouwen opgelost. Wij creëren IT waarde voor onze klanten!”

Patricia  Wijngaards - Schuur

Patricia Wijngaards - Schuur

Operationeel Manager

"Ik vind het werken bij Meeesters in IT een feestje! Na ruim tien jaar leer en ontwikkel ik me nog steeds, zowel persoonlijk als zakelijk. Mijn kracht? Relatiebeheer! Luisteren naar de wensen van de klant, dat is belangrijk. Alleen zo vind je de juiste match. Samen leuke dingen doen met mijn gezin of een filmpje kijken vind ik heerlijk. Ik ben een echt familiemens: gezelligheid, vriendschap en vertrouwen staan bij mij voorop."

Ruud Kluft

Ruud Kluft

Contractbeheer / Unitmanager

“De veelzijdigheid van het werk en de korte lijnen met klanten en collega’s, dat maakt het werken bij Meeesters in IT leuk! Met meer dan 40 jaar ervaring in de ICT werk ik nu als contractbeheerder. Dankzij mijn positieve instelling denk ik altijd in kansen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond of ga er samen met mijn vrouw op uit. Maar socializen met vrienden is ook favoriet.”

Michel Bosman

Michel Bosman

Administrateur

"Met mijn opleiding en ervaring op administratief en fiscaal gebied vind ik voor elk cijfermatig probleem een oplossing. Dit vraagt om een praktische instelling en de nodige flexibiliteit. Maar dat maakt het juist leuk! Bij Meeesters in IT word ik steeds opnieuw uitgedaagd. Ook in mijn vrije tijd denk ik graag ruim. Ik ben nieuwsgierig en sportief, maar tegelijk de rust zelve. Met volop tijd en aandacht voor gezin en vrienden."

Richard Bosman

Richard Bosman

Directeur

"Samen met mijn team geef ik bij Meeesters in IT mijn creatieve ideeën vorm. Mijn rol is die van vernieuwer en aanjager. Het draait hierbij om ontwikkeling van mezelf en de organisatie. Die voortdurende zoektocht naar verbeteringen en nieuwe mogelijkheden zie je ook privé. Zo ben ik gek op reizen en het ontdekken van andere culturen. Stilstaan past niet bij mij. Niet voor niets stap ik graag op de racefiets!"

CONTACT

055 533 04 02
info@meeestersinit.nl
Botnische Golf 9a
3446 CV Woerden

Meer weten?

ADRES
Meeesters in IT
Botnische Golf 9a
3446 CN Woerden

CONTACT
055 533 04 02
info@meeestersinit.nl
meeestersinit.nl

Meeesters in IT is NEN 4400 gecertificeerd