X
CONTACT

055 533 04 02
info@meeestersinit.nl
Botnische Golf 9a
3446 CV Woerden

Bel of mail gerust naar onze Meeesters

Wij zijn nieuwsgierig en staan open voor nieuwe ideeën & ervaringen. We delen graag onze kennis en ervaring, ook met klanten en relaties. Kom langs voor een persoonlijke kennismaking. De koffie en thee staat klaar!

Wij stellen ons graag alvast voor

Carolien Veuger

Carolien Veuger

Unitmanager

06 543 969 20

"Jarenlang heb ik gewerkt in uiteenlopende functies, van commercieel tot people management. Als unitmanager kan ik al die ervaring combineren. Met mensen om gaan maakt iedere dag weer anders en verrassend. Ik barst van de energie en sta positief in het leven. Naast mijn werk sport ik graag. Tja, ik hou ook van koken en gezellig eten, sporten moet dan ook wel! Eigenlijk zitten er voor mij altijd te weinig uren in een dag.”

Eddy Zwets

Eddy Zwets

Unitmanager

06 512 800 03

“Ontzorgen van de klant, proactief meedenken en onderlinge relaties verbeteren, daar krijg ik energie van! Als unitmanager voel ik me dan ook als een vis in het water. In deze functie komt alles samen. Een perfecte match met mijn jarenlange ICT ervaring in de meest uiteenlopende rollen, in zowel de commerciële als publieke sector. Buiten mijn werk doe ik graag nieuwe ervaringen op tijdens mooie reizen. Azië is mijn favoriete bestemming.”

Ron Janssen

Ron Janssen

Resource Consultant

06 502 423 81

“Mijn roots liggen in de techniek en heb gewerkt als specialist verbindingen bij Defensie. Daarna heb ik jarenlang leuke opdrachten gedaan als systeemspecialist Windows. Bij toeval kwam ik terecht bij resource. Dat beviel mij goed! Hier maak ik gebruik van mijn ervaring en kennis uit het veld zodat een perfecte match meestal snel gefixt is. Voor het nodige avontuur ga ik graag de lucht in: ik ben namelijk zeer fanatiek zweefvlieger.”

Ruim 50 IT professionals

Ruim 50 IT professionals

“Als team van gezellige gemotiveerde collega’s in de IT, werken we allemaal met veel passie & plezier. We blinken uit in expertise, ervaring en (technische) kennis. Een IT probleem of een uitdagend (complex) vraagstuk, daar draaien wij onze hand niet voor om. Vanzelfsprekend wordt elke kleine als grotere IT uitdaging met zekerheid en vertrouwen opgelost. Wij creëren IT waarde voor onze klanten!”

Patricia  Wijngaards - Schuur

Patricia Wijngaards - Schuur

Operationeel Manager

"Ik vind het werken bij Meeesters in IT een feestje! Na ruim tien jaar leer en ontwikkel ik me nog steeds, zowel persoonlijk als zakelijk. Mijn kracht? Relatiebeheer! Luisteren naar de wensen van de klant, dat is belangrijk. Alleen zo vind je de juiste match. Samen leuke dingen doen met mijn gezin of een filmpje kijken vind ik heerlijk. Ik ben een echt familiemens: gezelligheid, vriendschap en vertrouwen staan bij mij voorop."

Ruud Kluft

Ruud Kluft

Contractbeheer

“De veelzijdigheid van het werk en de korte lijnen met klanten en collega’s, dat maakt het werken bij Meeesters in IT leuk! Met meer dan 40 jaar ervaring in de ICT werk ik nu als contractbeheerder. Dankzij mijn positieve instelling denk ik altijd in kansen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond of ga er samen met mijn vrouw op uit. Maar socializen met vrienden is ook favoriet.”

Sander Buts

Sander Buts

Administrateur

“Met ervaring als functioneel applicatiebeheerder, data-analist en business officemanager werk ik op het snijvlak van finance, controle en informatiemanagement. Ik werk graag gestructureerd en denk in oplossingen. Daarom ga ik altijd eerst op zoek naar de vraag achter de vraag. Samenwerken met uiteenlopende mensen geeft mij energie en ik hou van gezelligheid. Ik ben trouwens ook gek op dieren, dus je kunt me vaak in de duinen vinden met onze hond.”

Michel Bosman

Michel Bosman

Administrateur

"Met mijn opleiding en ervaring op administratief en fiscaal gebied vind ik voor elk cijfermatig probleem een oplossing. Dit vraagt om een praktische instelling en de nodige flexibiliteit. Maar dat maakt het juist leuk! Bij Meeesters in IT word ik steeds opnieuw uitgedaagd. Ook in mijn vrije tijd denk ik graag ruim. Ik ben nieuwsgierig en sportief, maar tegelijk de rust zelve. Met volop tijd en aandacht voor gezin en vrienden."

Richard Bosman

Richard Bosman

Directeur

"Samen met mijn team geef ik bij Meeesters in IT mijn creatieve ideeën vorm. Mijn rol is die van vernieuwer en aanjager. Het draait hierbij om ontwikkeling van mezelf en de organisatie. Die voortdurende zoektocht naar verbeteringen en nieuwe mogelijkheden zie je ook privé. Zo ben ik gek op reizen en het ontdekken van andere culturen. Stilstaan past niet bij mij. Niet voor niets stap ik graag op de racefiets!"

CONTACT

055 533 04 02
info@meeestersinit.nl
Botnische Golf 9a
3446 CV Woerden

Meer weten?

ADRES
Meeesters in IT
Botnische Golf 9a
3446 CN Woerden

CONTACT
055 533 04 02
info@meeestersinit.nl
meeestersinit.nl

Meeesters in IT is NEN 4400 gecertificeerd