X
Carrière kansen

Interessante uitdagingen vormen de basis voor een succesvolle carrière in de IT. Wil jij aan de slag bij Meeesters in IT? Bekijk dan onze vacatures en kies jouw eigen carrière pad.

Wij zoeken dé koplopers in IT!

Ben jij koploper in de IT? Dan kan je bij ons snel aan de slag bij toonaangevende klanten. Het grote voordeel van werken bij een detacheerder is dat je veel ervaring en kennis opdoet. Kennis delen vinden wij belangrijk, zeker als je werkt bij verschillende opdrachtgevers.

Wij snappen dat niet elke IT functie valt te vatten in een titel, het gaat immers om de inhoud van de functie. Een functietitel verschilt bij elke organisatie en elke IT omgeving biedt zijn eigen uitdagingen. Ook is het belangrijk om je collega’s te kennen zodat je makkelijk ervaring uit kan wisselen. Zo vul je elkaars ontwikkelingspunten aan en bundel je juist de sterke punten binnen Meeesters in IT. Onze klanten verwachten dan ook dé experts in hun vakgebied. Jij bent ambassadeur van onze organisatie en je voegt waarde toe voor onze klanten, vandaag en in de toekomst.

Wil jij aan de slag bij Meeesters in IT? Bekijk dan onze vacatures en kies jouw eigen carrière pad.

Onze vacatures

Onze kernwaarden die wij vanzelfsprekend vinden

  • Goede baan en een mooie carrière in de IT.
  • Werken bij toonaangevende klanten.
  • Afwisselende opdrachten met voldoende uitdaging.
  • Persoonlijke arbeidsvoorwaarden op maat.
  • Bepaal zelf de balans tussen werk en privé.
  • Jij blijft je ontwikkelen en wij ondersteunen je.
  • We groeien samen en vieren successen met elkaar.
  • Collega’s die werken met passie en plezier.
  • Gedurende het jaar aandacht voor ontspanning en gezelligheid.
  • Jij bent baas over je carrière!

De basis voor een succesvolle carrière in de IT

Een MBO-4 of HBO gerelateerde ICT opleiding is een uitstekende basis voor jouw carrière. Daarbij is het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen in de snel veranderende ICT branche. Ervaringen opdoen en je skills uitbreiden met de juiste certificaten zorgen ervoor dat je succesvol bent. Omdat we iedere IT professional als een individu zien met zijn of haar eigen doelen, focussen wij ons bij Meeesters in IT graag op jouw toekomst.

Als ervaren IT professional kun je snel stappen maken binnen Meeesters in IT en werken aan mooie uitdagende (detacherings) opdrachten. Staat jouw (gewenste) functie niet op onze site of voldoet jij niet (geheel) aan de wensen in de vacature? Maar pas jij wel bij ons? Stuur dan snel je CV en motivatie naar: solliciteren@meeestersinit.nl. Wij zijn altijd op zoek naar koplopers in de IT!

Delen:
Carrière kansen

Interessante uitdagingen vormen de basis voor een succesvolle carrière in de IT. Wil jij aan de slag bij Meeesters in IT? Bekijk dan onze vacatures en kies jouw eigen carrière pad.

Meer weten?
Liever een interim opdracht?
Kies jouw carrière pad bij Meeesters in IT!

ADRES
Meeesters in IT
Botnische Golf 9a
3446 CN Woerden

CONTACT
055 533 04 02
info@meeestersinit.nl
meeestersinit.nl

Meeesters in IT is NEN 4400 gecertificeerd