X
Carrière kansen

Interessante uitdagingen vormen de kern van een succesvolle IT-carrière. Ben jij klaar om aan de slag te gaan bij Meeesters in IT? Neem een kijkje bij onze vacatures en creëer je eigen carrièrepad.

Wij zijn op zoek naar IT-professionals die voorop willen lopen!

Ben jij een koploper in de IT? Bij ons kun je snel aan de slag bij "toonaangevende klanten. Als detacheerder bieden we het grote voordeel dat je waardevolle ervaring en kennis opdoet. Bij ons hechten we veel waarde aan kennisdeling, vooral als je werkt voor diverse opdrachtgevers.

Wij begrijpen dat de inhoud van een IT-functie niet altijd volledig kan worden samengevat in een titel. Elke organisatie heeft immers zijn eigen functienamen en elke IT-omgeving biedt unieke uitdagingen. Het is ook belangrijk om je collega's te kennen, zodat je gemakkelijk ervaringen kunt uitwisselen. Op deze manier vullen we elkaars ontwikkelingspunten aan en bundelen we juist de sterke punten binnen Meeesters in IT. Onze klanten verwachten dan ook experts in hun vakgebied. Jij bent een ambassadeur van onze organisatie en je voegt waarde toe voor onze klanten, zowel vandaag als in de toekomst.

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Meeesters in IT? Neem een kijkje bij onze vacatures en bepaal jouw eigen carrièrepad.

Onze vacatures

Onze kernwaarden die wij vanzelfsprekend vinden

  • Een uitdagende baan en een prachtige carrière in de IT.
  • Werken met toonaangevende klanten en boeiende opdrachten die voor de nodige uitdaging zorgen.
  • We bieden persoonlijke arbeidsvoorwaarden op maat, waarbij jij de balans tussen werk en privé kunt bepalen.
  • Bij ons blijf je jezelf voortdurend ontwikkelen, en wij ondersteunen je daarbij.
  • Samen groeien we en vieren we successen.
  • Je werkt samen met collega's die gepassioneerd en met plezier hun werk doen.
  • Bovendien is er gedurende het jaar ruimte voor ontspanning en gezelligheid.
  • Bij ons ben jij de baas over je eigen carrière!

De basis voor een succesvolle carrière in de IT

Een MBO-4 of HBO opleiding in de ICT vormt een uitstekende basis voor jouw carrière. Het is echter ook belangrijk om je voortdurend te blijven ontwikkelen in de snel veranderende ICT-branche. Het opdoen van ervaring en het uitbreiden van je vaardigheden met relevante certificeringen dragen bij aan jouw succes. Bij Meeesters in IT erkennen we dat elke IT-professional een individu is met zijn of haar eigen doelen, daarom richten wij ons graag op jouw toekomst.

Als ervaren IT-professional heb je bij Meeesters in IT de mogelijkheid om snel vooruitgang te boeken en aan boeiende en uitdagende (detachering) opdrachten te werken. Staat jouw gewenste functie niet vermeld op onze website of voldoe je niet volledig aan de eisen in de vacature? Maar denk je wel goed bij ons te passen? Aarzel dan niet om je CV en motivatie te sturen naar solliciteren@meeestersinit.nl. We zijn altijd op zoek naar koplopers in de IT!

Delen:
Carrière kansen

Interessante uitdagingen vormen de kern van een succesvolle IT-carrière. Ben jij klaar om aan de slag te gaan bij Meeesters in IT? Neem een kijkje bij onze vacatures en creëer je eigen carrièrepad.

Meer weten?
Heb je vragen? Of wil je ons beter leren kennen?

Neem gerust contact op met onze collega's via telefoon of e-mail. We staan klaar om met je mee te denken over een carrière bij Meeesters in IT.

Patricia  Wijngaards - Schuur

Patricia Wijngaards - Schuur

Tel.: 0652 310 677

Solliciteren

Upload hier je CV én motivatie, dan bellen we jou.

Liever een interim opdracht?
Bepaal jouw eigen carrièrepad bij Meeesters in IT!

ADRES
Meeesters in IT
Botnische Golf 9a
3446 CN Woerden

CONTACT
055 533 04 02
info@meeestersinit.nl
meeestersinit.nl

Meeesters in IT is NEN 4400 gecertificeerd