X
Carrière maken

Loop jij voorop in IT? Hou je van de spanning van nieuwe ontwikkelingen? En wil je ook jezelf blijven ontwikkelen? Dan pas jij bij ons!

Gezocht: koplopers in IT

Heb je de nodige kennis en ervaring op het gebied van softwareontwikkeling of IT-infrastructuren? Hou je van de spanning van nieuwe ontwikkelingen? En wil je ook jezelf blijven ontwikkelen? Dan pas jij bij ons. Want wij zoeken voor onze klanten koplopers in IT. Voor spectaculaire opdrachten bij multinationals en innovatieve projecten bij startups. Maar ook uitdagende IT-vraagstukken van de overheid. Volop afwisseling dus.

Onze vacatures

Educatie, expertise, ervaring

Meeesters in IT schrijven we bewust met drie e’s. Educatie, expertise en ervaring zijn onze sleutelwoorden. We willen dat jij je blijft ontwikkelen. Daarom krijg je elk jaar een persoonlijk ontwikkelbudget. Hoe je dat gebruikt, bepaal jij. Je volgt de trainingen of cursussen die jij nodig denkt te hebben. Of je organiseert zelf kennisbijeenkomsten met collega’s. Je mag zelfs een opleiding volgen voor je toekomst ná Meeesters in IT. Want dit is vast niet jouw laatste baan!

Jij hebt de regie

Je ontwikkelbudget mag je ook gebruiken voor andere zaken om in beweging te blijven. Letterlijk bijvoorbeeld voor een abonnement op de sportschool. Of voor een laptop of speciale software. Ook over andere arbeidsvoorwaarden houd jij de regie. Zo heb je de ruimte om wat meer of minder uren te werken. En bepaal je zelf de balans tussen werk en privé.

Verder krijg je bij Meeesters in IT direct een vast contract met een prima salaris en dito pensioenregeling. Daarnaast natuurlijk een mobiele telefoon en als je wilt een leaseauto. Of je stelt een ander mobiliteitspakket samen.

Kortom

  • Wil je de zekerheid van een vaste baan en toch afwisselende opdrachten?
  • Wil je klanten écht verder helpen en ook jezelf blijven ontwikkelen?
  • Wil je deel uitmaken van een inspirerend team?
  • Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van onze organisatie?

Dan pas jij bij Meeesters in IT!

Delen:
Carrière maken

Loop jij voorop in IT? Hou je van de spanning van nieuwe ontwikkelingen? En wil je ook jezelf blijven ontwikkelen? Dan pas jij bij ons!

Arbeidsvoorwaarden

Heb je meer dan twee jaar ervaring in de ICT, bekijk dan onze arbeidsvoorwaarden om te zien wat wij precies te bieden hebben.

Meer weten?
Heb je vragen?

Of wil je direct een afspraak maken? Bel of mail dan met onze resource consultants:

Patricia  Wijngaards - Schuur

Patricia Wijngaards - Schuur

Tel.: 0652 310 677

Liever een interim opdracht?
duurzaam carrière maken doe je bij Meeesters in IT

CONTACT
Meeesters in IT
Prins Willem-Alexanderlaan 398a
7311 SZ Apeldoorn
055 533 04 02
info@meeestersinit.nl
meeestersinit.nl

KvK: 08081996

Meeesters in IT is NEN 4400 gecertificeerd