X
IT-kracht nodig?

Wij bieden zowel tijdelijke als langdurige IT professionals voor cloud, support, beheer en andere IT projecten. Met de garantie van onze drie e’s in de naam: ervaring, expertise & educatie, staan wij voor daadkracht, kwaliteit en directe inzetbaarheid.

Professionals die IT waarde creëren!

Je staat voor een uitdagend IT-project, jouw bedrijfsprocessen moeten verbeterd worden of plots heb je te kampen met een tekort aan capaciteit op de IT-afdeling. Dan is detacheren een goede oplossing! Detacheren is een variant van uitzenden, maar met meer continuïteit.

Wij zorgen voor toegevoegde waarde

Meeesters in IT is dé partner voor jou! Koplopers die met hun kennis, expertise en ervaring zorgen voor een oplossing die werkt en direct aan de slag kunnen. Dit kan voor een kortere periode bij bijvoorbeeld een migratieproject, maar ook voor een langdurige periode waar de wens bestaat voor een flexibele schil. Onze IT professionals zijn al bij veel organisaties over de vloer geweest en weten precies hoe de markt in elkaar steekt. Ze zijn gewend om snel te kunnen schakelen tussen opdrachten en zien snel waar de knel- en verbeterpunten liggen.

Het ondersteunen van jouw organisatie doen wij voornamelijk met onze eigen medewerkers welke bij ons in dienst zijn. Nu kan het voorkomen dat wij de juiste expertise op dat moment niet beschikbaar hebben. In dat geval maken wij gebruik van ons netwerk van partners en freelancers. Zo dragen we zorg voor het hele proces van A tot Z voor jou als klant. Daarbij nemen wij alle contractuele zaken voor onze rekening. Inclusief arbeidsrechtelijke, fiscale en juridische aspecten. Zo is alles goed en risicovrij geregeld.

Een oplossing bedenken vraagt altijd om de eerste stap

Veelal is het inventariseren van alle bestaande informatie en middelen de eerste stap op weg naar de oplossing. Goedwerkende onderdelen van een proces houden we intact, minder goed functionerende onderdelen verbeteren we zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft voor de toekomst. Zo komen onze IT professionals tot een passend advies en schetsen wij een gedragen toekomstperspectief met de wensen en eisen van de klant en eventuele andere partijen. Hiermee vormen onze professionals het uitgangspunt van onze dienstverlening. Meer dan trots zijn wij dan ook op onze professionals, dé Meeesters in het vak!

Onze specialisaties

Bij Meeesters in IT zijn we gespecialiseerd in veel functiegebieden binnen de IT. Onze IT professionals gaan methodisch en resultaatgericht te werk. Ze zorgen niet alleen voor een stip aan de horizon, maar zetten plannen om in resultaten. Onze gecertificeerde expertise op het gebied van infrastructuur & cloud is heel divers. (Technische) IT functies waar we in kunnen voorzien:

 • Architect
 • DevOps engineer
 • Cloud engineer
 • Microsoft 365 specialist
 • Network engineer
 • Technisch applicatiebeheerder
 • Functioneel applicatiebeheerder (Microsoft)
 • System engineer
 • Support Engineer

Daarbij hebben onze IT professionals allemaal jarenlange ervaring en expertise in hun vakgebied. Zij zorgen voor nieuwe inzichten en kennis waarvan onze klanten profiteren. Zo kunnen zij een managementrol vervullen als:

 • Scrum Masters (Infrastucturen)
 • Programma Manager
 • Service Manager
 • Proces Manager
 • Project Manager

De belofte van de 3 e's in onze naam

Meeesters in IT heeft ruim 40 professionals in dienst. Deze uitblinkers in de IT worden gezien als experts op hun vakgebied. Ze zijn continu bezig met hun ontwikkeling door middel van studie en het behalen van certificaten. Wij geloven in anders doen, in een eigenzinnige aanpak en het leveren van de beste kwaliteit. Met de garantie van onze drie e’s in de naam (ervaring, expertise & educatie) bieden wij onze klanten directe ondersteuning aan en lossen we IT vraagstukken op. Wij denken graag met jou mee om jouw organisatie verder te helpen, vandaag en in de toekomst!

IT-kracht nodig?

Wij bieden zowel tijdelijke als langdurige IT professionals voor cloud, support, beheer en andere IT projecten. Met de garantie van onze drie e’s in de naam: ervaring, expertise & educatie, staan wij voor daadkracht, kwaliteit en directe inzetbaarheid.

Daag ons uit met jouw IT vraagstuk of probleem!

Bel of mail met onze collega's.

Patricia Wijngaards - Schuur

Patricia Wijngaards - Schuur

Tel.: 0652 310 677

Solliciteren

Upload hier je CV én motivatie, dan bellen we jou.

Detacheren anders bekeken. Ontzorgen van A tot Z!

ADRES
Meeesters in IT
Botnische Golf 9a
3446 CN Woerden

CONTACT
055 533 04 02
info@meeestersinit.nl
meeestersinit.nl

Meeesters in IT is NEN 4400 gecertificeerd