X
Interim opdrachten

Voor freelancers hebben we regelmatig uitdagende opdrachten. Kijk of er een opdracht voor jou bij zit. Lever jij zelf IT-professionals? We maken graag kennis!

Uitdagingen voor freelancers

Uitdagende opdrachten

Ben jij een IT professional die freelance werkt? Dan neemt één van onze collega's graag contact met jou op om online kennis te maken. We horen graag wat jouw skills, interesses en toekomstplannen zijn. Bij een geschikte match heten wij jou van harte welkom in ons netwerk!

Hieronder vind je interessante opdrachten die op dit moment bij ons actueel zijn.

Leverancier en detachering

Lever jij zelf IT professionals? Laten we dan zeker kennismaken! Wellicht kunnen we elkaar verder helpen en ons netwerk versterken.

Onze actuele interim opdrachten

Experts in het vak

Als IT professionals zijn wij dé Meeesters in het vak! We blinken uit in expertise, ervaring en (technische) kennis. Dat betekent: energie steken in je werk én in jezelf. Wij lopen graag voorop in de ontwikkeling. Alleen zó kunnen we onze klanten een technische voorsprong geven. Met leuke gemotiveerde collega’s doen we dit dagelijks met veel passie en plezier. Onze freelancers behandelen wij als onze eigen medewerkers en wij begeleiden hen op dezelfde manier. Zo houden we ons netwerk van freelancers up-to-date en aantrekkelijk.

De opdrachten die je uitvoert passen bij jouw ervaring en expertise, onze klanten verwachten dan ook de experts in hun vakgebied. Jij bent ambassadeur van onze organisatie en voegt waarde toe voor onze klanten. Samen zijn we trots op de resultaten die we behalen!

Delen:
Interim opdrachten

Voor freelancers hebben we regelmatig uitdagende opdrachten. Kijk of er een opdracht voor jou bij zit. Lever jij zelf IT-professionals? We maken graag kennis!

Meer weten?
Meer weten over een mogelijke samenwerking?

Of wil je meer informatie over een interim opdracht? Bel of mail dan met onze collega's:

Volop afwisseling en uitdagende opdrachten. Pas jij bij ons?
Laten we elkaar helpen, vandaag en in de toekomst!

ADRES
Meeesters in IT
Botnische Golf 9a
3446 CN Woerden

CONTACT
055 533 04 02
info@meeestersinit.nl
meeestersinit.nl

Meeesters in IT is NEN 4400 gecertificeerd