X
Volg ons

We staan open voor de wereld, formuleren onze eigen, originele mening en brengen deze over op onze omgeving. Wij zijn Meeesters in IT!

De aftrap!

Woensdag 31 oktober was het dan zover, de aftrap, zeg maar dag 0!

Het was de eerste keer dat de collega’s elkaar in deze omvang ontmoeten. Vanaf het begin zat de stemming er goed in. “Oude” collega’s deelden een drankje en maakten ondertussen kennis met “nieuwe” collega’s.

Zo rond 17:00 uur was het woord aan onze directeur Richard Bosman. Hij begon zijn verhaal met: “Sinds enige tijd volg ik zanglessen. Eén van de nummers die ik aan het leren ben is van Lou Reed. Het nummer Perfect Day en dan vooral de zin “I’m glad I spend it with you”, is toch echt wel van toepassing op deze dag.”

Kort stond Richard stil bij de afgelopen periode en sprak zijn dank uit aan iedereen. Vooral de steun die er was in de afgelopen periode voor de plannen van Meeesters in IT en vooral ook nu de steun die uitgesproken wordt door de grote opkomst.

Marcel Butteling bedankt Dennis Hagemeijer voor zijn inzet. Door toedoen van Dennis is Marco gestart bij de Schiphol Groep als Windows Server Specialist. Marcel overhandigt Dennis 2 kaartjes voor de wedstrijd ADO Den Haag - AZ.

Richard sluit af met een toost; samen bouwen aan onze toekomst.

De onderlinge kennismaking en het aanhalen van oude contacten wordt nog even voorgezet. De laatsten vertrekken om 19:30 uur richting huis.

Kortom, een zeer geslaagde aftrap.

Delen:
Volg ons

We staan open voor de wereld, formuleren onze eigen, originele mening en brengen deze over op onze omgeving. Wij zijn Meeesters in IT!

Meer weten?
Wij staan altijd klaar voor de dag van morgen!

ADRES
Meeesters in IT
Botnische Golf 9a
3446 CN Woerden

CONTACT
055 533 04 02
info@meeestersinit.nl
meeestersinit.nl

Meeesters in IT is NEN 4400 gecertificeerd