X
Volg ons

We staan open voor de wereld, formuleren onze eigen, originele mening en brengen deze over op onze omgeving. Wij zijn Meeesters in IT!

Kerstuitje met de Meeesters

Een medewerker van ons heeft een leuk stukje geschreven over het bedrijfsuitje. Het was een leuke avond met z'n allen.

Grote prijs van Meeesters in IT

Op een onweerstaanbare manier uitgenodigd door ons leiderschapsteam, spoedde ik mij op 13 december met gepaste voorzichtigheid naar de Tim & Tom kartloodsen in Huizen NH. Aankomst verplicht en op tijd, omdat mijn auto in Woerden door handige collegae was afgeladen met kerstpakketten. Gelukkig was ik niet de eerste, zodat vele handen de dozen naar ons eigen bruine café konden helpen. Daar aangekomen stond gelukkig al een biertje klaar om, voor de vele gezellige gesprekken m et de collega’s, de keel gesmeerd te houden. In vergelijking met mijn vorige bezoek, ergens diep in de Syntegra tijd, miste ik de alles doordringende benzinedampen en het oorverdovend gekrijs van de reeds driftend in het rond rossende kartjes. Niettemin ademde de kroeg door alle rondhangende trofeeën de sfeer van raceolie, verbrand rubber en snelle jongens.

De spelregels waren snel duidelijk: één heat voor het verkennen van de baan en de snelste ronde ter bepaling van de pole positie in de tweede rit; de tweede rit ter vaststelling van de 16 finalisten en de derde rit ten slotte ter bepaling van de kampioen. Na het omkleden in strakke hesjes en nauwsluitende helmen, die ons voor elkaar onherkenbaar maakten, werden we in de pitsstraat in de karts geleid. Gelukkig waren we met veel te veel om allemaal tegelijk van start te gaan, dus de coureurs werden door de overigen, aangevoerd door Richard, vanaf de eretribune hartstochtelijk aangemoedigd en toegejuicht. Het gevolg was nogal fanatiek gedrag.

Waarschuwingslichten en wapperende vlaggen, die ik zelf noch gezien, noch begrepen heb, ten spijt ging het steeds sneller en ruiger. De races werden meerdere malen stilgelegd om alle op elkaar geknalde karts weer recht te zetten en gewonden af te voeren. Tim & Tom moesten zelfs dreigen met diskwalificaties en schorsingen om de Meeesters in IT een beetje binnen de baan te houden. Niettemin hebben we, en ikzelf ook, de finale uitgereden. De opening van het buffet kon maar net voorkomen, dat de drie winnaars, nat van champagne en voorzien van beker, op de schouders door het café sjouwden. In plaats daarvan liepen we met heerlijk gevulde borden en een alcoholvrij biertje naar een gezellige tafel, alwaar de vetes van het asfalt razendsnel werden bijgelegd: door dik en dun echte collegiale vrienden. De avond werd verrassend afgesloten met het uitreiken van prachtige kerstpakketten, als dank voor de inzet en loyaliteit van het afgelopen eerste jaar bij Meeesters in IT.

Op de terugweg naar huis heb ik stiekem nog wat bochtjes met brullende motor en piepende banden afgesneden … Hulde aan het Leiderschapsteam, HET WAS FANTASTISCH!

Delen:
Volg ons

We staan open voor de wereld, formuleren onze eigen, originele mening en brengen deze over op onze omgeving. Wij zijn Meeesters in IT!

Meer weten?
Wij staan altijd klaar voor de dag van morgen!

ADRES
Meeesters in IT
Botnische Golf 9a
3446 CN Woerden

CONTACT
055 533 04 02
info@meeestersinit.nl
meeestersinit.nl

Meeesters in IT is NEN 4400 gecertificeerd