de mensen achter de Meeesters

Wij zijn altijd klaar voor de dag van morgen. Jij ook? Bel of mail gerust om persoonlijk kennis te maken.
055 533 04 02 | info@meeestersinit.nl

Prins Willem-Alexanderlaan 398a
7311 SZ Apeldoorn

Ons team

We stellen ons graag alvast even voor.

Alwin

Alwin Korz

fieldmanager
0620 492 418
Alwin.Korz@MeeestersinIT.nl

 

“Met ervaring in IT en recruitment heb ik bij Meeesters in IT de perfecte combinatie gevonden als fieldmanager. Klanten en medewerkers ondersteunen en helpen bij hun ontwikkeling, dat is mijn passie. Ik vind het leuk om vraagbaak te zijn. Ook voor relaties. Dus kom maar op met je vragen en wensen! Nieuwe energie doe ik op in m’n vrije tijd: in de natuur of op de sportschool. Verder ga ik graag op reis, andere culturen ontdekken. Maar een etentje bij de lokale horeca is ook niet verkeerd!”

Patriciax300

Patricia  Wijngaards – Schuur

resource consultant
0652 310 677
Patricia.Schuur@MeeestersinIT.nl

“Ik vind het werken bij Meeesters in IT een feestje! Geen dag is hetzelfde. Na tien jaar leer en ontwikkel ik me nog steeds, zowel persoonlijk als zakelijk. Mijn kracht? Relatiebeheer! Luisteren naar de wensen van de klant, dat is belangrijk. Alleen zo vind je de juiste match. Naast mijn werk ben ik gek op mijn gezin. Samen leuke dingen doen of een filmpje kijken vind ik heerlijk. Ik ben een echt familiemens: gezelligheid, vriendschap en vertrouwen staan bij mij voorop.”

Michel

Michel Bosman

administrateur
055 533 04 02
Michel.Bosman@MeeestersinIT.nl

“Met mijn opleiding en ervaring op administratief en fiscaal gebied vind ik voor elk cijfermatig probleem een oplossing. Dit vraagt om een praktische instelling en de nodige flexibiliteit. Maar dat maakt het juist leuk: bij Meeesters in IT word je steeds uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen. Ook in mijn vrije tijd denk ik graag ruim. Ik ben nieuwsgierig en sportief, maar tegelijk de rust zelve. Met volop tijd en aandacht voor gezin en vrienden.”

vacature

(junior) resource manager
055 533 0402
info@MeeestersinIT.nl

 

Ben jij de creatieve (junior) resource consultant die de perfecte match maakt? Lees verder

 

Dennisx300

Dennis Brouwer

resource consultant
0657 872 544
Dennis.Brouwer@MeeestersinIT.nl

“Meeesters in IT geeft je alle ruimte om te leren. Zo heb ik me ontwikkeld tot daadkrachtige account specialist, met verantwoordelijkheid voor contacten met zowel klanten als leveranciers en zzp’ers. Ik vind het leuk om zo relaties op te bouwen en te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, van aanvraag tot aanbieding en contract. Hard werken wissel ik af met salsa dansen, honkbal spelen en als het kan een mooie reis. Vrienden en familie? Die noemen me een creatieve losbol!”

Richardx300

“Samen met de medewerkers geef ik bij Meeesters in IT mijn creatieve ideeën vorm. Mijn rol is die van vernieuwer en aanjager. Het draait hierbij om ontwikkeling. Van mezelf en de organisatie, maar ik wil vooral ook mijn medewerkers stimuleren en faciliteren in hun ontwikkeling. Die voortdurende zoektocht naar verbeteringen en nieuwe mogelijkheden zie je ook privé. Zo ben ik gek op reizen en het ontdekken van andere culturen. Stilstaan past niet bij mij. Niet voor niets stap ik graag op de racefiets!”