X
Contact

Wij zijn nieuwsgierig en staan open voor nieuwe ideeën en ervaringen. We delen onze kennis en ervaring, ook met klanten en relaties.

De mensen achter de Meeesters

Wij zijn klaar voor de dag van morgen. Jij ook? Bel of mail gerust om persoonlijk kennis te maken.

055 533 04 02 | info@meeestersinit.nl
Prins Willem-Alexanderlaan 398a
7311 SZ Apeldoorn

Ons team

We stellen ons graag alvast even voor.

Derk van der Harst

Derk van der Harst

unitmanager

“In het begin van mijn loopbaan werkte ik als softwareontwikkelaar en aan infrastructuurprojecten. Later stapte ik over naar business development en paste mijn kennis van techniek en bedrijfsvoering toe voor commerciële successen. Bij Meeesters in IT richt ik me op team management en agile coaching. Mijn kracht hierbij: een groot probleemoplossend vermogen in combinatie met een praktische en methodische aanpak. Én de nodige creativiteit. Die kan ik ook kwijt in de muziek: als beoefenaar en luisteraar. .”

Carolien Veuger

Carolien Veuger

unitmanager

0654 396 920

"Sinds 1985 heb ik gewerkt in uiteenlopende functies, van commercieel tot people management. Als unitmanager kan ik al die ervaring combineren. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan: het maakt iedere dag weer anders en verrassend. Ik barst van de energie en sta positief in het leven. Naast mijn werk sport ik graag: tennis, golf, skiën of in de sportschool. Tja, ik hou ook van koken en gezellig eten dus dan moet het soms ook wel! Eigenlijk zitten er te weinig uren in een dag…”

Niek Ros

Niek Ros

unitmanager

0657 488 615

“Na een aantal jaren in de financiële sector heb ik de overstap gemaakt naar de IT. Als unitmanager stuur ik mijn team aan en ben ik vooral een peoplemanager. Mensen motiveren en helpen zich succesvol te ontwikkelen, dat geeft mij energie. Die persoonlijke aanpak past helemaal bij Meeesters in IT. Daarnaast is deze club net zo dynamisch als ik: ik loop hard, hou van skiën, wielrennen, fitnessen, zeilen… En reizen: ik heb zelfs in Guatemala gewoond en daar vrijwilligerswerk gedaan als sportdocent.”

Marcel Butteling

Marcel Butteling

unitmanager

0654 634 994

“Bij Meeesters in IT ben ik als unitmanager verantwoordelijk voor een hele leuke groep professionals met enorm veel potentie. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat we de uitdaging waar we voor staan aan kunnen! Die positieve mindset en het geloof in mensen is mijn grootste kracht. Daarmee bouw je de beste relatie op. Ik ben loyaal en betrouwbaar, maar hou wel van een grapje. Ontspannen doe ik het liefste met mijn gezin of tijdens een rondje hardlopen. En daarna lekker op de bank een film of serie kijken.”

Therese ter Halle

Therese ter Halle

jurist

"Als HBO-jurist heb ik jaren ervaring met wetten en regels, onder andere bij de Fraudehelpdesk en een rechtsbijstandverzekeraar. Contractbeheer en juridische zaken zijn bij mij dus in vertrouwde handen. Meeesters in IT is wel iets anders dan een juridische omgeving, maar in dit gezellige team voel ik me thuis. Over thuis gesproken: in m’n vrije tijd ben ik vooral graag buiten. Op pad met m’n zoontje naar dierentuin of zwembad. Of naar een concert. En ik ben een doorzetter, dus ooit maak ik mijn opleiding tot parachutist af!"

Patricia  Wijngaards - Schuur

Patricia Wijngaards - Schuur

teamleider

0652 310 677

"Ik vind het werken bij Meeesters in IT een feestje! Geen dag is hetzelfde. Na tien jaar leer en ontwikkel ik me nog steeds, zowel persoonlijk als zakelijk. Mijn kracht? Relatiebeheer! Luisteren naar de wensen van de klant, dat is belangrijk. Alleen zo vind je de juiste match. Naast mijn werk ben ik gek op mijn gezin. Samen leuke dingen doen of een filmpje kijken vind ik heerlijk. Ik ben een echt familiemens: gezelligheid, vriendschap en vertrouwen staan bij mij voorop."

Mustafa Güner

Mustafa Güner

salesmanager

0657 451 764

“Klanten helpen met een oplossing voor hun probleem of vraag. Dat is in mijn verschillende functies door de jaren heen steeds geweest waar het om draait. Ook in mijn huidige rol als salesmanager help ik klanten hun doel te bereiken. Ik ga hierbij planmatig te werk, wil het beste uit mensen halen en zet zelf graag een stapje extra. ‘Get things done’ is mijn motto. Ik wil altijd vooruit, nieuwe dingen ontdekken. Ook als ik op pad ga met mijn gezin of met vrienden, of ga tennissen of bootcampen. Dat geeft energie!”

Sander Buts

Sander Buts

administrateur

0611 356 463

“Met een HBO-studie Technische Bedrijfskunde en ervaring als functioneel applicatiebeheerder, data-analist en business officemanager werk ik graag op het snijvlak van finance, controle en informatiemanagement. Ik werk gestructureerd en oplossingsgericht. Daarom ga ik altijd eerst op zoek naar de vraag achter de vraag. Mijn nieuwsgierigheid komt hierbij goed van pas. Samenwerken met uiteenlopende mensen geeft mij energie en ik hou van gezelligheid. Ik ben trouwens ook gek op dieren, dus je kunt me vaak in de duinen vinden met de hond.”

Michel Bosman

Michel Bosman

administrateur

055 533 0402

"Met mijn opleiding en ervaring op administratief en fiscaal gebied vind ik voor elk cijfermatig probleem een oplossing. Dit vraagt om een praktische instelling en de nodige flexibiliteit. Maar dat maakt het juist leuk: bij Meeesters in IT word je steeds uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen. Ook in mijn vrije tijd denk ik graag ruim. Ik ben nieuwsgierig en sportief, maar tegelijk de rust zelve. Met volop tijd en aandacht voor gezin en vrienden."

Richard Bosman

Richard Bosman

directeur

0651 422 947

"Samen met de medewerkers geef ik bij Meeesters in IT mijn creatieve ideeën vorm. Mijn rol is die van vernieuwer en aanjager. Het draait hierbij om ontwikkeling. Van mezelf en de organisatie, maar ik wil vooral ook mijn medewerkers stimuleren en faciliteren in hun ontwikkeling. Die voortdurende zoektocht naar verbeteringen en nieuwe mogelijkheden zie je ook privé. Zo ben ik gek op reizen en het ontdekken van andere culturen. Stilstaan past niet bij mij. Niet voor niets stap ik graag op de racefiets!"

Contact

Wij zijn nieuwsgierig en staan open voor nieuwe ideeën en ervaringen. We delen onze kennis en ervaring, ook met klanten en relaties.

Meer weten?

CONTACT
Meeesters in IT
Prins Willem-Alexanderlaan 398a
7311 SZ Apeldoorn
055 533 04 02
info@meeestersinit.nl
meeestersinit.nl

KvK: 08081996

Meeesters in IT is NEN 4400 gecertificeerd