X
Contact

Wij zijn nieuwsgierig en staan open voor nieuwe ideeën en ervaringen. We delen onze kennis en ervaring, ook met klanten en relaties.

De mensen achter de Meeesters

Wij zijn klaar voor de dag van morgen. Jij ook? Bel of mail gerust om persoonlijk kennis te maken.

055 533 04 02 | info@meeestersinit.nl
Prins Willem-Alexanderlaan 398a
7311 SZ Apeldoorn

Ons team

We stellen ons graag alvast even voor.

Alwin Korz

Alwin Korz

Fieldmanager

0620492418

"Met ervaring in IT en recruitment heb ik bij Meeesters in IT de perfecte combinatie gevonden als fieldmanager. Klanten en medewerkers ondersteunen en helpen bij hun ontwikkeling, dat is mijn passie. Ik vind het leuk om vraagbaak te zijn. Ook voor relaties. Dus kom maar op met je vragen en wensen! Nieuwe energie doe ik op in m’n vrije tijd: in de natuur of op de sportschool. Verder ga ik graag op reis, andere culturen ontdekken. Maar een etentje bij de lokale horeca is ook niet verkeerd!"

Therese ter Halle

Therese ter Halle

Contractbeheerder

0555330402

"Als HBO-jurist heb ik jaren ervaring met wetten en regels, onder andere bij de Fraudehelpdesk en een rechtsbijstandverzekeraar. Contractbeheer is bij mij dus in vertrouwde handen. Meeesters in IT is wel iets anders dan een juridische omgeving, maar in dit gezellige team voel ik me thuis. Over thuis gesproken: in m’n vrije tijd ben ik vooral graag buiten. Op pad met m’n zoontje naar dierentuin of zwembad. Of naar een concert. En ik ben een doorzetter, dus ooit maak ik mijn opleiding tot parachutist af!"

Patricia  Wijngaards - Schuur

Patricia Wijngaards - Schuur

Resource consultant

0652310677

"Ik vind het werken bij Meeesters in IT een feestje! Geen dag is hetzelfde. Na tien jaar leer en ontwikkel ik me nog steeds, zowel persoonlijk als zakelijk. Mijn kracht? Relatiebeheer! Luisteren naar de wensen van de klant, dat is belangrijk. Alleen zo vind je de juiste match. Naast mijn werk ben ik gek op mijn gezin. Samen leuke dingen doen of een filmpje kijken vind ik heerlijk. Ik ben een echt familiemens: gezelligheid, vriendschap en vertrouwen staan bij mij voorop."

Dennis Brouwer

Dennis Brouwer

Resource consultant

0657872544

"Meeesters in IT geeft je alle ruimte om te leren. Zo heb ik me ontwikkeld tot daadkrachtige account specialist, met verantwoordelijkheid voor contacten met zowel klanten als leveranciers en zzp’ers. Ik vind het leuk om zo relaties op te bouwen en te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, van aanvraag tot aanbieding en contract. Hard werken wissel ik af met salsa dansen, honkbal spelen en als het kan een mooie reis. Vrienden en familie? Die noemen me een creatieve losbol!"

Michel Bosman

Michel Bosman

Administrateur

0555330402

"Met mijn opleiding en ervaring op administratief en fiscaal gebied vind ik voor elk cijfermatig probleem een oplossing. Dit vraagt om een praktische instelling en de nodige flexibiliteit. Maar dat maakt het juist leuk: bij Meeesters in IT word je steeds uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen. Ook in mijn vrije tijd denk ik graag ruim. Ik ben nieuwsgierig en sportief, maar tegelijk de rust zelve. Met volop tijd en aandacht voor gezin en vrienden."

Richard Bosman

Richard Bosman

Directeur

0651422947

"Samen met de medewerkers geef ik bij Meeesters in IT mijn creatieve ideeën vorm. Mijn rol is die van vernieuwer en aanjager. Het draait hierbij om ontwikkeling. Van mezelf en de organisatie, maar ik wil vooral ook mijn medewerkers stimuleren en faciliteren in hun ontwikkeling. Die voortdurende zoektocht naar verbeteringen en nieuwe mogelijkheden zie je ook privé. Zo ben ik gek op reizen en het ontdekken van andere culturen. Stilstaan past niet bij mij. Niet voor niets stap ik graag op de racefiets!"

Contact

Wij zijn nieuwsgierig en staan open voor nieuwe ideeën en ervaringen. We delen onze kennis en ervaring, ook met klanten en relaties.

Meer weten?

CONTACT
Meeesters in IT
Prins Willem-Alexanderlaan 398a
7311 SZ Apeldoorn
055 533 04 02
info@meeestersinit.nl
meeestersinit.nl

KvK: 08081996

Meeesters in IT is NEN 4400 gecertificeerd